bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Medische handschoenen kopen

Iedere thuisverpleegkundige of zorgkundige heeft minstens een doos of 3 medische handschoenen in de wagen zitten. En dat is maar goed ook, want je hebt nood aan kwalitatief medisch materiaal. Handschoenen bieden bescherming in 2 richtingen. Ze beschermen de drager tegen infecties die de patiënt eventueel kan overdragen. Bij het uitvoeren van een medische handeling bescherm je met handschoenen ook de patiënt tegen micro organismen die zich op jouw handen kunnen bevinden. Bestel dus zeker voldoende onderzoekshandschoenen en steriele handschoenen voordat je aan je toer begint!

Bij Tomcare kan je makkelijk je onderzoekshandschoenen online bestellen. Wij leveren op iedere locatie aan huis!

Al onze medische handschoenen zijn latexvrij

Goed nieuws voor de thuisverpleegkundigen en zorgkundigen met een latex allergie. Alle handschoenen in ons aanbod zijn latexvrij. Dat is een belangrijk voordeel voor zowel de verpleegkundige als voor de klant. Niet alleen thuisverpleegkundigen kunnen namelijk allergisch zijn voor latex. Het kan net zo goed voorvallen dat één van jouw klanten een latex allergie heeft. Handschoenen met latex worden niet vaak meer gebruikt omwille van het hoge aantal personen met een allergie. Bij Tomcare kan je shoppen zonder zorgen, want er zijn geen handschoenen uit latex beschikbaar!

Al onze medische handschoenen zijn poedervrij

Alle onderzoekshandschoenen in ons aanbod zijn poedervrij. Veel mensen zijn namelijk allergisch aan het poeder dat gebruikt wordt. Het enige voordeel dat de gepoederde handschoenen bieden, is het feit dat ze makkelijker aan te trekken zijn. Onze poedervrije handschoenen zijn ook makkelijk aan te trekken. Ze zitten als een tweede huid om je handen en zijn bijzonder comfortabel.

Medische nitril handschoenen bestellen

Nitril handschoenen zijn vandaag de dag de meest gebruikte handschoenen. Nitril is een latexvrij synthetisch rubber dat zich perfect leent voor de productie van stevige en duurzame onderzoekshandschoenen. Ze komen dan ook het best in de buurt van de latex handschoenen die vroeger zo populair waren. Nitril handschoenen vervangen de immer populaire latex handschoenen, met als belangrijk voordeel dat je er niet allergisch voor kunt zijn! Nitril is bovendien ook een stuk sterker dan latex. Er is dus zeker vooruitgang geboekt op gebied van kwalitatieve onderzoekshandschoenen.

Medische stretch vinyl handschoenen bestellen

Stretch vinyl is een ander materiaal dat gebruikt wordt voor de productie van handschoenen voor gebruik in de medische wereld. Onze stretch vinyl handschoenen zijn voorradig in het korte type, dat als gewone onderzoekshandschoen gebruikt kan worden. Deze handschoenen zijn ook beschikbaar met lang manchet, wat ze ideaal maakt voor het gebruik in combinatie met een beschermend pak.

Medische handschoenen van verschillende merken

Verschillende fabrikanten leggen zich toe op de productie van handschoenen. Bij Tomcare vind je dan ook de handschoenen van verschillende populaire en minder bekende merken terug.

Peha Soft onderzoekshandschoenen

De Peha Soft handschoenen zijn van bijzonder goede kwaliteit. Ze zijn bovendien erg populair bij thuisverpleegkundigen en in ziekenhuizen. Deze handschoenen zijn vervaardigd uit nitril en ze zijn dus erg sterk en duurzaam. Peha Soft handschoenen zijn beschikbaar in Small, Medium, Large en Extra Large. Ze zijn verpakt met 150 stuks in één verpakking.

WM Soft Touch onderzoekshandschoenen

De WM medische handschoenen zijn gemaakt van nitril en stretch vinyl. De WM handschoenen zijn verkrijgbaar in een verpakking met 150 en 100 stuks. Je kunt de verschillende maten bestellen: Small, Medium en Large. Ook met lange manchet zijn de handschoenen beschikbaar in de maten Small, Medium en Large.

Klinion onderzoekshandschoenen

Klinion is een minder bekend merk van medisch handschoenen. De kwaliteit van deze handschoenen is superieur en ze moeten dus zeker niet onderdoen voor de bekendere merken. De handschoenen zijn vervaardigd uit nitril en ze zijn erg sterk. Je kunt deze handschoenen bestellen in een verpakking van 150 stuks, maar ook in grotere oplage, waarbij je meteen 10 dozen van 150 stuks bestelt. Klinion handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large.

Medische handschoenen in verschillende kleuren

Medische handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Soms kiest men voor een bepaalde kleur omwille van een persoonlijke voorkeur, maar de kleuren hebben ook een duidelijke betekenis.

Blauwe onderzoekshandschoenen

Blauwe onderzoekshandschoenen zijn te gebruiken in iedere sector, dus ook in de zorgsector. Oorspronkelijk werden de blauwe handschoenen ontwikkeld voor de voedingsindustrie. Er bestaan weinig of geen voedingsmiddelen die blauw zijn. Op die manier kan er gemakkelijk en snel opgemerkt worden of er een handschoen terecht komt waar die niet thuis hoort. Maar laat je zeker niet tegenhouden door de oorspronkelijk reden voor blauwe handschoenen. Je kunt deze handschoenen ook perfect gebruiken voor het uitvoeren van een handeling in de zorg!

Witte onderzoekshandschoenen

Witte onderzoekshandschoenen zijn wel degelijk ontworpen voor de zorgsector. Wit is een neutrale kleur en deze kleur heeft verder niet echt een bijzondere betekenis. De meeste thuisverpleegkundigen en zorgkundigen kiezen voor een standaard witte onderzoekshandschoen.

Steriele handschoenen bestellen

Voor bepaalde medische handelingen maak je beter gebruik van steriele handschoenen. Ook deze handschoenen zijn latexvrij en poedervrij. Ze zijn vervaardigd uit nitril en ontworpen voor eenmalig gebruik.

De steriele handschoenen zijn per paar verpakt, maar je kunt natuurlijk makkelijk meerdere sets tegelijk bestellen. Steriele handschoenen zijn verkrijgbaar in de maat Small, Medium en Large.

Medische handschoenen online bestellen

Als thuisverpleegkundige, zorgkundige of mantelzorger heb je regelmatig bepaalde producten nodig. Je onderzoekshandschoenen online bestellen is een makkelijke en voordelige keuze. Je kunt makkelijk iedere keer dezelfde bestelling plaatsen wanneer je merkt dat je voorraad slinkt. De producten worden daarna bij je thuis geleverd. Zo bestel jij als zorgmedewerker zorgeloos en makkelijk je medische materialen.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00