bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Reinigingsdoekjes kopen

Reinigingsdoekjes zijn uiterst geschikt voor een praktische en snelle reiniging van de huid. De huid is meteen weer schoon, zacht en glad. Bovendien beschermt het gebruik van de doekjes tegen infecties, uitdroging en nare geurtjes. Reinigingsdoekjes of vochtige doekjes hebben veel gebruikstoepassingen, zowel in de zorg als in het dagelijkse leven. De doekjes in het gamma van Tomcare zijn geschikt voor gebruik in een medische omgeving, maar je kan ze net zo goed thuis gebruiken.

Ze zijn erg geschikt voor de snelle reiniging van de huid, handen of het gezicht. Je huid is meteen weer schoon en voelt fris aan. Je hoeft na het gebruik van een vochtig doekje de huid niet af te spoelen. De doekjes beschermen je huid tegen uitdroging, infectie en onaangename geurtjes.

De beste merken reinigingsdoekjes

In het aanbod van Tomcare vind je producten van de beste kwaliteit. We verdelen reinigingsdoekjes van hoogstaande merken. Zo ben jij zeker dat je kwaliteit in huis haalt waarmee je een goede zorg kunt verlenen.

Lamiderm Clean

De Lamiderm Clean vochtige doekjes zijn biologisch afbreekbaar en lossen op in water. Je kan ze eventueel in het toilet gooien, maar je kan ze ook gewoon in de vuilbak gooien om verstopping te voorkomen. Lamiderm Clean doekjes zijn geschikt voor het reinigen van het gezicht, handen of de rest van het lichaam. Ook bij incontinentie zijn deze doekjes erg handig, zowel voor het verwijderen van urine als feces. De doekjes drogen de huid niet uit en zorgen voor een goede hydratie en desinfectie. Bovendien zijn ze ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Klinion doekjes

De reinigingsdoekjes van Klinion zijn huidvriendelijke en pH neutraal. Ze zijn geschikt voor gebruik op het hele lichaam, dus ook het gelaat en de handen. Na een reiniging met deze doekjes voelt de huid weer schoon en fris aan. De vochtige doekjes van Klinion zorgen voor een effectieve reiniging zonder de huid uit te drogen. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes.

Molicare vochtige doekjes

Molicare Skin vochtige doekjes zijn perfect geschikt voor gebruik bij incontinentie, maar je kan ze gebruiken voor het hele lichaam. Deze doekjes drogen de huid niet uit en zorgen voor een effectieve reiniging en een heerlijk fris gevoel.

Je kan de doekjes eventueel in de magnetron opwarmen voordat je ze gebruikt om te wassen zonder water. De warme doekjes zorgen voor een verhoogd comfort, terwijl de huid gereinigd wordt. Molicare vochtige doekjes zijn pH neutraal en drogen de huid niet uit.

Reinigingsdoekjes voor gezicht, handen en lichaam

Alle doekjes in ons gamma zijn aangewezen voor gebruik bij incontinentie. Je kan ze gebruiken om de genitale zone te wassen, reinigen of verfrissen. Ook de stuit kan ermee gereinigd worden.

Behalve gebruik bij incontinentie zijn deze vochtige reinigingsdoekjes ook uitermate geschikt voor het reinigen of verfrissen van de andere delen van het lichaam. Vochtige reinigingsdoekjes zijn geschikt voor het wassen van het gezicht, de handen en de rest van het lichaam.

Kwalitatieve verzorgingsmaterialen bestellen bij Tomcare

Ben je op zoek naar kwalitatieve materialen om te gebruiken in de zorg? Of je nu aan de slag bent als thuisverpleegkundige of je zorgt voor een naaste als mantelzorger, je wil altijd gebruik maken van het best mogelijke materiaal om een goede zorg te voorzien.

De reinigingsdoekjes en andere zorgmaterialen van Tomcare zorgen voor een kwalitatieve behandeling en zorg. Blader doorheen ons gamma en selecteer de producten die het best passen bij jouw behoeften. 

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00