bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Waslotion kopen

Maak gebruik van een zachte waslotion voor een effectieve en milde reiniging van de intacte of kwetsbare huid. Een kwalitatieve en pH neutrale waslotion of zeep zorgt voor een goede reiniging van de huid zonder uit te drogen. Zo zorg je ervoor dat de huid intact blijft en minder kwetsbaar wordt, zeker in vochtige of kwetsbare omstandigheden.

Waslotion, douchegel en handzeep

Bekijk ons gamma aan waslotions voor medische toepassingen. Bij Tomcare vind je kwalitatieve materialen die aangewend kunnen worden bij patiënten met een gevoelige of kwetsbare huid. Onze producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bieden een optimale zorg voor ieder huidtype.

Onze kwalitatieve merken waslotion

Bij Tomcare gaan we op zoek naar producten en merken van hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat alle producten in onze webwinkel geschikt zijn voor jou of de persoon waar je voor zorgt.

Lamiderm wasgel

Onze Lamiderm wasgel is een populaire wasgel voor de reiniging van het hele lichaam. Deze waslotion zonder zeep reinigt effectief zonder de huid uit te drogen. Lamiderm wasgel is geschikt voor ieder huidtype. De gel kan ook gebruikt worden door kinderen.

Neoderm waslotion en douchegel

De Neoderm waslotion zorgt voor een milde reiniging en is beschikbaar in verschillende vormen. Zo is er de Neoderm waslotion, douchegel of badolie. Ieder product is aangewezen voor een ander type verzorging. De Neoderm waslotion is een kwalitatieve en pH neutrale lotion die voor een goede reiniging zorgt, zonder uit te drogen. Deze lotion bevat glycerine om uitdroging tegen te gaan.

Ook de Neoderm douchegel is een pH neutrale reinigingsgel die geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze gel is erg mild en geeft je een fris en aangenaam gevoel na het douchen.

De badolie van Neoderm zorgt voor een gezonde en soepele huid en laat een verzachtende film achter. De olie heeft een goede hydraterende werking.

Molicare waslotion

De producten van Molicare worden vaak aangewend in een ziekenhuisomgeving en zijn van bewezen kwaliteit, ook voor personen met een gevoelige of geïrriteerde huid. Molicare waslotion is beschikbaar als waslotion, verzorgingsbad of huidverzorgingsolie. De waslotion is uitermate geschikt voor de reiniging van een gevoelige of geïrriteerde huid. De pH neutrale lotion neutraliseert geurtjes en is zacht voor de huid.

Het Molicare verzorgingsbad is aangewezen voor de behandeling van de huid bij bedlegerige patiënten met incontinentie. Deze wasemulsie zorgt voor een goede verzorging en gaat uitdroging en geurtjes tegen.

Molicare huidverzorgingsolie zorgt voor een goede verzorging van erg droge huid. De olie bevat verzorgende elementen die de huid weer doen opleven. Zo bevat de huidverzorgingsolie vitaminen en verzorgende olie.

Klinion waslotion

Ook van het merk Klinion vind je bij Tomcare een uitgebreid assortiment aan verzorgende waslotions van hoge kwaliteit. Het merk Klinion is voorzien van het Nordic Swan label, wat betekent dat dit product duurzaam is en voldoet aan de strengste milieu eisen.

Zo is er de Klinion wascrème voor een intacte huid. Deze wascrème zorgt voor een optimale verzorging en een goede bescherming tegen aanvallen van bacteriën en virussen. De crème kan worden ingewreven in de huid zonder dat deze nadien hoeft afgespoeld te worden.

Tomcare verdeelt ook de Klinion handzeep zonder parfum, die uitermate geschikt is voor het wassen van de handen zonder deze te beschadigen.

De Klinion haar, huid en handzeep is geschikt voor het wassen van het hele lichaam. De 3-in-1 lotion bevat geen parfum of kleurstoffen en is erg mild voor de huid.

Waslotion bestellen bij Tomcare

In de webwinkel van Tomcare koop je makkelijk en snel de waslotion die je nodig hebt bij het verzorgen van jouw patiënten of personen die je verzorgt binnen je familie. Onze waslotions zijn geschikt voor ieder type huid en je kunt ze dus gemakkelijk aanwenden voor eigen gebruik bij een gezonde en intacte huid.

Een optimale verzorging begint bij een gezonde en goed verzorgde huid!


box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00