bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Ongewenst stoelgang- en urineverlies kan zowel bij mannen als bij vrouwen op elke leeftijd optreden. Met incontinentie broekjes beperkt je de ongemakken en ga je met meer comfort door de dag. Ze worden gedragen als gewoon ondergoed en zijn door hun anatomische vormgeving makkelijk te vervangen.

Incontinentie broekjes: de voordelen

Wie te maken krijgt met incontinentie weet dat er wel wat ongemakken mee gepaard kunnen gaan: lekken, onaangename geurtjes en een vervelend nat gevoel. Allemaal factoren die een grote invloed hebben op je (sociale) leven.

Gelukkig bestaan er oplossingen die dergelijke ongemakken al een heel stuk kunnen beperken. Bekijk ons aanbod incontinentie broekjes eens. Ze bestaan voor zowel lichte als zwaardere vormen van incontinentie. En ze bestaan uiteraard ook in verschillende maten zodat iedereen wel een passend model vindt. Enkel voor de zwaarste vormen van incontinentie zijn de pants minder geschikt, maar daarvoor hebben we andere producten in ons gamma, zoals de luiers met heupbandsysteem.

De optrekbroekjes worden als gewoon ondergoed gedragen. Het grote voordeel is dat ze perfect bij het lichaam aansluiten. Op die manier vermijd je elke vorm van lekken. De broekjes in ons assortiment zijn bovendien heel goed absorberend waardoor je een droog gevoel hebt. Eens ze verzadigd zijn kan je ze heel makkelijk vervangen.

Tenslotte houden ze de nare geurtjes tegen en zal je omgeving dus niets merken van jouw situatie. Zo garanderen we de meest comfortabele oplossing tegen de gevolgen van ongewenst stoelgang- of urineverlies. Incontinentie broekjes zijn heel populair omdat ze heel dicht in de buurt komen van gewoon ondergoed.

Ons aanbod optrekbroekjes

Bij Tomcare besteden we veel aandacht aan de keuze van onze producten. Daarom werken we enkel samen met producenten waarvan we zeker zijn dat ze incontinentiematerialen gebruiken die aan de hoogste (medische) eisen voldoen.

In ons gamma vind je incontinentie broekjes van Abena en Hartmann, twee merken die al jaren hun waarde hebben getoond in de medische wereld. Van Abena hebben we het kwalitatieve Abri Flex gamma in ons aanbod. Ze zijn extra ademend en bevatten meer elastische draden dan de meeste andere merken. Daardoor hebben de optrekbroekjes van Abena de perfecte pasvorm. Abri Flex broekjes zijn bovendien zowel voor dames als voor heren geschikt.

Het Duitse Hartmann maakt de Molicare reeks. Ze maken een specifiek model voor dames, de Molicare Lady, en een voor mannen: Molicare Man. Daarnaast bieden we ook de Molicare Premium aan voor zwaardere incontinentie. De modellen van Hartmann helpen de huid pH-neutraal houden. Ze hebben een uitstekend absorptievermogen waardoor je de hele dag door een droog gevoel houdt.

Absorin

Wil je meer weten over ons aanbod incontinentie broekjes of ontvang je graag een gratis proefpakket voor jezelf of voor een van je naasten of patiënten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00