bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Netbroekjes kopen

Netbroekjes worden gebruikt om inlegluiers op de goede plaats te houden. Ze zijn dan ook een onmisbaar onderdeel van een goede incontinentie zorg. Onze wasbare netbroekjes zijn beschikbaar in verschillende maten, van S tot XXL. Bekijk zeker het aanbod en selecteer de netbroekjes die het best passen bij uw wensen en noden. Tomcare bied je een ruim gamma aan incontinentiemateriaal!

Netbroekjes kopen voor volwassenen

Een netbroekje is een elastisch broekje dat bijdraagt aan de perfecte fixatie van de verschillende soorten inlegluiers. Het type gekozen inlegluiers is niet van belang bij de keuze van netbroekjes. Deze broekjes worden gekozen op basis van de juiste maat en pasvorm voor de drager. Kies een maat die ruim genoeg is, maar niet te ruim. De goede keuze op gebied van de maat draagt bij tot het comfort van de drager. De netbroekjes in ons aanbod zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn voorzien van een stevige elastische band rond de buik en de benen, wat ervoor zorgt dat de inlegluiers perfect op zijn plaats blijft zitten.

Netbroekjes in grote maten

Onze netbroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ons aanbod begint bij kleinere broekjes met maat S en gaat helemaal tot de maat XXL. Ook voor netbroekjes in grote maten kunt u bij Tomcare terecht. Bent u op zoek naar een set netbroekjes in een grotere maat? Bekijk dan zeker de Molicare XXL netbroekjes, die een uitstekend draagcomfort en een optimale ondersteuning bieden.

Wasbare netbroekjes bij incontinentie

De wasbare netbroekjes, in combinatie met een inlegluier met het juiste absorptievermogen, is de ideale oplossing bij matige tot zware incontinentie of bij stoelgangincontinentie. Deze combinatie wordt vaak gekozen bij personen die hulp krijgen via een mantelzorger of thuisverpleegkundige. Onze netbroekjes zijn verpakt in sets van 3 of 5 stuks. De broekjes zijn wasbaar en u kunt ze dus hergebruiken. Was de netbroekjes op 60° voor een goede reiniging en een behoud van de perfecte pasvorm.

Kies voor kwaliteit en comfort

De netbroekjes zijn herbruikbaar en kunnen gewassen worden op 60°. Kies daarom zeker voor een product van goede kwaliteit dat een aangename pasvorm heeft en een uitstekend draagcomfort biedt. De Molicare Fixpants zijn geproduceerd van elastisch polyamide garen en bieden een goed draagcomfort dankzij de fijne structuur. De brede elastische band rond de buik houdt het broekje goed op zijn plaats. Ook rond de benen blijft het broekje goed zitten dankzij de comfortabele gestikte rand. De verschillende maten zijn herkenbaar aan de hand van specifieke kleurcodes.


Veelgestelde vragen

Wat zijn netbroekjes?

Netbroekjes, ook wel fixatiebroekjes genoemd, zijn zeer elastische broekjes die worden gebruikt om incontinentiemateriaal, zoals een inlegger of een incontinentieslip of pants, op zijn plaats te houden.


Voor wie zijn netbroekjes handig?

Netbroekjes worden veel gebruikt door mensen met incontinentie die zeker willen weten dat hun materiaal goed op hun lichaam past en lekken voorkomen. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van inleggers, die mooi in de liezen moeten aansluiten met behulp van anti-lekrandjes. Veel mensen kiezen voor een netbroekje in plaats van een normale onderbroek vanwege het hogere elastische gehalte van de broekjes, die een nauwsluitende pasvorm rond de benen, liezen en billen bieden. Dit zorgt ervoor dat de inlegger op zijn plaats blijft en strak tegen het lichaam aansluit, zelfs wanneer de inlegger zwaarder is geworden door urineophoping.

Kan ik netbroekjes meerdere keren gebruiken?

Ja, u kunt alle netbroekjes die wij verkopen ongeveer 20 tot 50 keer gebruiken. Het precieze aantal hangt af van welk product u kiest, hoe vaak u het wast, hoe u het droogt en hoe u ermee omgaat. De verpakking van onze producten bevat wasinstructies.  

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00