bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Inlegluiers kopen

Inlegluiers kunnen aangewend worden bij lichte, matige of zware incontinentie. Afhankelijk van de mate van incontinentie en de hoeveelheid urineverlies kan er gekozen worden voor inlegluiers met een verschillend absorptievermogen. De verbanden beschikken over een hoog absorptievermogen en blijven erg lang droog aanvoelen op de huid. Dankzij het ademend vermogen van deze luiers zijn ze zacht voor de huid en geschikt voor langdurig gebruik. Bij Tomcare vind je een ruim gamma aan incontinentiemateriaal!

Inlegluiers voor volwassenen

Onze pampers voor volwassenen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en gradaties van absorptievermogen. Ze moeten gebruikt worden in combinatie met een netbroekje dat de inlegluier op de goede plaats houdt. De breedte van de inlegluiers varieert van zo’n 10 tot 18 cm wat voor voldoende bescherming in de breedte zorgt. De lengte van de luiers is erg divers en kan geselecteerd worden op basis van persoonlijke voorkeur of de mate van urineverlies of stoelgangverlies. De kortere inlegluiers hebben een lengte van zo’n 30 cm, maar er zijn ook modellen beschikbaar die maar liefst 60 cm lang zijn. Met die lengte kunt u probleemloos bewegen of de nacht doorkomen zonder dat het verband gaat lekken.

Wegwerp inlegluiers zonder plakstrip

Alle inlegluiers zijn ontworpen om in combinatie met een netbroekje te gebruiken. Het netbroekje houdt de luier op de goede plek en de inlegluiers zijn dan ook niet voorzien van een extra plakstrip. Soms wordt er gekozen om de inlegluier in een gewone onderbroek te dragen, maar in dat geval kiest u beter voor een inlegverband met plakstrip.

De wegwerp inlegluiers zonder plakstrip bieden een goede oplossing voor personen die matige tot zware incontinentie hebben. Dankzij het grote absorberende vermogen kunnen ze ook gebruikt worden als nachtverband bij incontinentie.

Selecteer een inlegluier met het juiste absorptievermogen

De verschillende inlegluiers hebben een verschillend absorptievermogen. Zo kan er overdag een luier gebruikt worden met een lager absorptievermogen, terwijl er voor de nacht vaak een luier met hoger absorptievermogen gekozen wordt.

Abena San 9 inlegluiers hebben een absorptievermogen van 2400 ml, wat perfect geschikt is voor gebruik overdag. Gedurende de nacht is er minder mogelijkheid tot het vervangen van de inlegluier en kunt u kiezen voor een Abena San 11, die een absorberend vermogen van 3400 ml heeft. Ook de Absorin Comfort Sanette Heavy en de Absorin Comfort Sanette Ultra hebben een vergelijkbare absorptiecapaciteit. Vaak wordt er gekozen om verschillende inlegluiers met elkaar te combineren om het totale absorptievermogen te vergroten. De Abri Let Maxi inlegluiers lenen zich perfect voor dat doel! Bekijk hier ook ons aanbod Hartmann inlegluiers.

De graad van absorptie kan afgelezen worden op de buitenkant van de verpakking.

Kies voor een zacht en beschermd gevoel

De vochtwerende anti lekrandjes zorgen ervoor dat de zijkanten van de inlegluiers geen vocht doorlaten en dat vermindert de kans op lekken. De inlegluiers van Absorin Comfort Sanette zijn voorzien van een urine-indicator op de buitenzijde, die aangeeft wanneer het tijd is om de luier te vervangen. Deze extra is bijzonder interessant voor thuisverpleegkundigen of mantelzorgers.

Voor de best mogelijke verzorging bij incontinentie, kiest u best voor een kwalitatief inlegverband met een hoog absorptievermogen. De meeste inlegluiers zijn uitgerust met een dubbele of driedubbele absorptiekern die langer een droog gevoel geeft. Alle inlegverbanden zijn geproduceerd met ademende materialen die voor een aangenaam gevoel zorgen.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00