bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Wegwerpwashandjes kopen

Wegwerpwashandjes zijn ideaal om de huid snel en hygiënisch te verzorgen. Ze worden vaak toegepast bij patiënten die lijden aan incontinentie en wiens huid een regelmatige, grondige reiniging vereist. Kies voor droge of vochtige washandjes naargelang het gebruik met of zonder water.

Vochtige washandjes of wegwerp washandjes worden gebruikt voor de verzorging van de huid bij personen die niet makkelijk in de badkamer of douche kunnen geraken. Met wegwerp washandjes kan de huid makkelijk gewassen worden zonder dat die daarna gespoeld hoeft te worden. Door gebruik te maken van kwalitatieve washandjes, bied je bovendien een goede verzorging en bescherm je de huid tegen uitdroging.

Wat zijn vochtige wegwerp washandjes?

Wegwerp washandjes zijn geïmpregneerd met een waslotion die een verzorgende werking heeft. De lotion zorgt voor een milde reiniging, maar ook voor een verzorging van de huid. Ze kunnen gebruikt worden om het lichaam te wassen, maar je kan ze ook gebruiken om het gezicht te verfrissen, de handen te wassen of een deel van het lichaam schoon te maken.

Vochtige washandjes kunnen eventueel opgewarmd worden in de microgolfoven voor een verhoogd comfort.

De beste vochtige washandjes

Bij Tomcare kan je terecht voor vochtige washandjes van hoge kwaliteit. We verdelen producten van betrouwbare merken die ook gebruikt worden in klinische omgevingen en ziekenhuizen.

Klinion washandjes: verzorgend wassen

De Klinion wegwerp washandjes zijn verkrijgbaar in licht geparfumeerde vorm en niet geparfumeerde vorm. Deze washandjes zijn uitermate geschikt voor de reiniging en verzorging van een droge of geïrriteerde huid, maar je kan ze voor ieder huidtype gebruiken.

Molicare skin washandjes

De Molicare Skin washandjes zijn een kwalitatief verzorgingsproduct die een milde reiniging bieden. Ze worden gebruikt in verschillende soorten zorg omgevingen en ziekenhuissituaties, maar je kan ze ook in huis halen voor een snelle opfrisbeurt tussendoor.

De Molicare Skin vochtige doekjes kunnen eventueel worden opgewarmd in de magnetron voor meer comfort.

Voordelen van vochtige weggooi washandjes

Vochtige wegwerp washandjes zijn de ultieme oplossing voor het wassen van een bedlegerige patiënt. Ze zijn daarnaast ook erg geschikt voor gebruik wanneer er geen badkamer in de buurt is, zoals tijdens een lange autorit of op vakantie.

Vochtige wegwerp washandjes bieden veel voordelen:

  • Kwalitatieve en zachte materialen
  • pH neutraal
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Hypoallergeen
  • Volwaardige wasbeurt zonder water
  • Ideaal om besmetting te voorkomen

Hoe gebruik je wegwerp washandjes?

Voor een complete wasbeurt gebruik je meer dan 1 washandje. In het beste geval gebruik je voor het complete lichaam 4 of meer washandjes. Je gaat hier methodisch te werk en zorgt ervoor dat je van het hoofd in de richting van de voeten werkt en van de voorkant naar de achterkant. Wrijf de huid zachtjes schoon met het wegwerp washandje. Je kan beide kanten van het washandje gebruiken. Na het wassen hoef je de huid niet af te drogen of schoon te spoelen.

Je kan de washandjes eventueel opwarmen in de magnetron. Dat verhoogt het comfort tijdens de wasbeurt en geeft een aangenaam warme reiniging. Test altijd de temperatuur van de washandjes met je blote hand.

Vochtige washandjes bestellen bij Tomcare

Bij Tomcare kan je terecht voor alle medische producten die je nodig hebt voor de verzorging van je patiënten of als mantelzorger. Bekijk ons assortiment aan verzorgende producten en wegwerp washandjes. Je bestelt alle producten makkelijk via de webshop en ontvangt ze de dag nadien bij jou thuis.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00