Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Gratis stalen voor incontinentiemateriaal

Heeft u last van urineverlies of incontinentie en voelt u zich onzeker? Incontinentiematerialen bieden u discreet een zekerder gevoel. Er is specifiek incontinentiemateriaal voor elk incontinentieprobleem en elke behoefte. Het is dus mogelijk even zoeken voor u het incontinentiemateriaal heeft gevonden dat perfect bij u past.

gratis-stalen.jpg

Tomcare verschaft u graag professioneel advies. Maar omdat advies alleen vaak niet voldoende is, ondersteunen wij u graag met gratis stalen voor incontinentiemateriaal. Zo kan u zelf testen wat u het meeste comfort en de meeste zekerheid biedt zonder dat u daar een fortuin hoeft aan uit te geven.

Hoe kiest u het incontinentiemateriaal dat bij u past?

In de eerste plaats is dat afhankelijk van de ernst van uw incontinentie. Zo zijn er voor lichte incontinentie, waarbij er sprake is van weinig urineverlies of druppelincontinentie, verbanden met kleefstrips. Heeft u een ernstiger vorm van incontinentie, dan spreken we eerder van inlegluiers. Die worden vaak gecombineerd met een netbroekje om ervoor te zorgen dat u geniet van een optimale pasvorm.

Een andere optie zijn optrekbroekjes. Die vervangen uw slip en zijn geschikt voor licht tot iets zwaarder urineverlies. Een ideale, comfortabele en praktische oplossing die bovendien ook erg discreet is.

Bent u minder mobiel en heeft u last van matige tot zware incontinentie, dan zijn kleefluiers een oplossing. Ter aanvulling kunnen onderleggers gebruikt worden. Die voorkomen dat uw zetel of bed niet bevuild worden, mocht u - ondanks de goede pasvorm - toch een ongelukje voor hebben met uw incontinentiemateriaal.

De juiste maat

Het juiste incontinentiemateriaal kiezen hangt dus af van de mate waarin u incontinent bent, maar ook van uw mobiliteit. Een laatste factor is de pasvorm. Om een perfecte pasvorm te garanderen, bieden wij incontinentiemateriaal aan in verschillende maten. Zo bent u steeds verzekerd van een optimaal comfort.

Bent u op zoek naar het meest geschikte incontinentiemateriaal voor u of voor een zorgvrager? Neem dan contact op met Tomcare. We bepalen samen met u - aan de hand van gerichte vragen - wat de beste oplossing is voor uw specifieke behoeften. Om zeker te zijn dat u de juiste maat en het juiste product zal bestellen, sturen wij u vervolgens graag enkele gratis stalen toe. Zo kan u zeker zijn dat het incontinentiemateriaal dat u nadien bestelt u effectief zal beschermen en een comfortabel en zeker gevoel zal geven.

Gepost op aug 26, 2015

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00