Echte Verhalen

Urineverlies bij ouderen

Urineverlies bij ouderen

Je kleinkinderen zie je doodgraag. Je zou er dan ook alles voor doen. Zoals mijn dochter zo vaak zegt, verwennen we ze alle drie rot. Maar zo hoort het toch? Een weekendje bij oma en opa logeren, daar zeggen ze dan ook geen nee tegen. Tot een tijdje geleden vond ik dat ook fantastisch. Maar ik begon er meer en meer tegenop te zien. Niet omdat ik niet wou dat ze op bezoek kwamen, integendeel! Wat wel het probleem was, was mijn blaas. 

Lees meer
Urineverlies na zwangerschap

Tijdelijk urineverlies na zwangerschap

Toen ik voor het eerst besefte dat ik misschien wel zwanger kon zijn, had ik nooit gedacht aan wat er na de bevalling zou komen. Nooit gedacht dat die ene toiletbeurt het begin was van vele toiletbeurten, zowel tijdens als na mijn zwangerschap.

Lees meer

Laatste Nieuws.

Kan je met incontinentie geboren worden?

Kan je met incontinentie geboren worden?

22 september 2017

Incontinentie wordt vaak veroorzaakt door gebeurtenissen tijdens iemands leven . Denk onder meer aan ouder worden, menopauze,...

Lees meer
Heb oog voor de psychische gevolgen van incontinentie

Heb oog voor de psychische gevolgen...

05 september 2017

Incontinentie is een fysiek probleem , maar heeft ook een belangrijk psychisch aspect . Het kan de levenskwaliteit sterk...

Lees meer
Handen wassen: een goede gewoonte

Handen wassen: een goede gewoonte

25 augustus 2017

Regelmatig je handen wassen , daar zijn goede redenen voor. Belangrijk is dat ook kinderen de gewoonte aanleren om...

Lees meer

Klantgetuigenissen

Thijs Sophie

Ik ervaar de samenwerking met Tomcare als zeer positief. Een zeer goede prijs /kwaliteit verhouding en een heel snelle levering. Tom adviseert u zeer goed bij het zoeken naar het best geschikte incontinentiemateriaal.
Thijs Sophie
Zelfstandig thuisverpleegkundige