Getuigenissen van mensen met incontinentie

Urineverlies op het werk

0% concentratie, 100% plassen

Urineverlies en elke dag gaan werken is echt geen evidente combinatie. Telkens ik helemaal in een dossier verdiept was, vergat ik om naar het toilet te gaan. Het gevolg? Mijn blaas ontspande zich vanzelf en ik mocht naar het toilet spurten. Subtiel gaat dat niet, dus iedereen had het wel gezien.

Lees meer
Incontinent na beroerte

Incontinent na beroerte

Ons pa kreeg een jaar of drie geleden een beroerte. Dat was enorm schrikken. Van de eens zo levendige man was slechts een schim over. Met alle gevolgen vandien natuurlijk. De slaapkamer boven moesten we naar beneden verhuizen, want hij kon de trap niet meer op.

Lees meer
Ongeval urineverlies, zenuwbeschadiging blaas urineverlies

Incontinent na motorongeval

Ik ben een man van 48, gelukkig getrouwd en heb twee kinderen van 13 en 19. Twee jaar geleden heb ik een zwaar motorongeval gehad en heb daardoor een zenuwbeschadiging opgelopen. Het gevolg: ik ben volledig incontinent. 

Lees meer
prostaat urineverlies, prostaatkanker incontinent, prostaatkanker urineverlies

Incontinent na prostaatkanker

De dokter verwittigde me wel dat ik na mijn operatie urineverlies kon ondervinden, maar ik had nooit gedacht dat het zo erg zou zijn. Ik dacht dat ik het ergste wel gehad had: prostaatkanker. Geen pretje om dat te horen te krijgen op je 60ste.

Lees meer

Ontdek het laatste nieuws op onze blog

Urineverlies bij inspanningen en sporten

Urineverlies bij inspanningen en sporten

22 juli 2019

Heel wat mensen kampen met ongecontroleerd urineverlies bij inspanningen en sporten . Dat is meestal het gevolg van een...

Lees meer
Product in de kijker: Hartmann

Product in de kijker: Hartmann

05 juni 2019

Bij Tomcare besteden we heel veel aandacht aan de selectie van fabrikanten waarmee we in zee gaan. We streven ernaar je een...

Lees meer
Product in de kijker: Abena

Product in de kijker: Abena

13 mei 2019

Incontinentie kan op alle leeftijden optreden. Bij Tomcare streven we ernaar om mensen die hieronder lijden een zo...

Lees meer