Echte Verhalen

Ongeval urineverlies, zenuwbeschadiging blaas urineverlies

Incontinent na motorongeval

Ik ben een man van 48, gelukkig getrouwd en heb twee kinderen van 13 en 19. Twee jaar geleden heb ik een zwaar motorongeval gehad en heb daardoor een zenuwbeschadiging opgelopen. Het gevolg: ik ben volledig incontinent. 

Lees meer
prostaat urineverlies, prostaatkanker incontinent, prostaatkanker urineverlies

Incontinent na prostaatkanker

De dokter verwittigde me wel dat ik na mijn operatie urineverlies kon ondervinden, maar ik had nooit gedacht dat het zo erg zou zijn. Ik dacht dat ik het ergste wel gehad had: prostaatkanker. Geen pretje om dat te horen te krijgen op je 60ste.

Lees meer
urineverlies bij menopauze

Urineverlies bij menopauze

Urineverlies leek voor mij altijd een ver-van-mijn-bedshow. Tot ik er zelf mee te maken kreeg. Ja, ik wist dat er “oplossingen” voor bestonden. De reclame van je-weet-wel-welk-merk zag ik dagelijks passeren op tv. Die verdomde gelukkige vrouwen in dat spotje, vervloekt heb ik ze. Hoe kan je nu zo stralend door het leven gaan als het daar vanonder maar blijft lekken? Dat kan toch gewoon niet?!

Lees meer
Urineverlies bij ouderen

Urineverlies bij ouderen

Je kleinkinderen zie je doodgraag. Je zou er dan ook alles voor doen. Zoals mijn dochter zo vaak zegt, verwennen we ze alle drie rot. Maar zo hoort het toch? Een weekendje bij oma en opa logeren, daar zeggen ze dan ook geen nee tegen. Tot een tijdje geleden vond ik dat ook fantastisch. Maar ik begon er meer en meer tegenop te zien. Niet omdat ik niet wou dat ze op bezoek kwamen, integendeel! Wat wel het probleem was, was mijn blaas. 

Lees meer

Laatste Nieuws.

5 tips voor handhygiëne in de zorg

5 tips voor handhygiëne in de zorg

10 januari 2018

Verzorg jij andere mensen als mantelzorger of professional ? Dan is een goede handhygiëne cruciaal voor verzorgende én...

Lees meer
Incontinentie bij senioren: niet negeren

Incontinentie bij senioren: niet negeren

28 december 2017

Ongewenst urine- en stoelgangverlies kan op elke leeftijd voorkomen, maar senioren maken er meer kans op. Toch kan...

Lees meer
Zorg voor je huid in de winter

Zorg voor je huid in de winter

13 december 2017

Het winterse weer is geen pretje voor onze huid. Extra zorg voor je huid is dan ook geen overbodige luxe. We geven je...

Lees meer

Klantgetuigenissen

Dufour Luc

De duidelijke en geduldige uitleg hebben ons ten zeerste verbaasd, de prijs / kwaliteitsverhouding, alsook de correcte utvoering van de overeengekomen leveringstermijn. Van deze, volledig op maat gemaakte relax, is het elke dag genieten.
Dufour Luc