bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Als man geconfronteerd worden met urineverlies is vaak gênant. Voor vrouwen is de stap naar incontinentiemateriaal sneller gezet. Daar tegenover staat dat veel mannen inlegkruisjes voor mannen niet kennen. Een doosje inlegkruisjes op de band in de supermarkt leggen doen mannen liever niet. Tomcare helpt mannen die last hebben van urineverlies opnieuw te leven zoals zij dat willen.

Diverse oorzaken incontinentie

Licht urineverlies kan verschillende oorzaken hebben. Stressincontinentie komt voor bij fysieke inspanningen. Zo gebeurt het dat mannen urine verliezen bij het sporten. Ook lachen of niezen veroorzaakt deze vorm van incontinentie. Dit vergroot de druk op de buik.

Bij mannen is aandrangincontinentie de meest voorkomende variant. Hierbij hebben mannen weinig controle over hun blaas. De oorzaak hiervan ligt regelmatig bij een vergrote prostaat.

Soms krijgen mannen geleidelijk aan meer last van incontinentie. Soms gebeurt dit plots ten gevolge van een ongeval of een operatie. Wat de oorzaak ook is, Tomcare helpt jou terug een normaal leven te leiden.

Discrete bescherming

Wist je dat 1 op 9 mannen ooit te maken krijgt met incontinentie? Dit is allesbehalve aangenaam. Bij Tomcare begrijpen we dat mannen een oplossing op maat willen. Een mannenlichaam is nu eenmaal anders dan een vrouwenlichaam. Met een inlegkruisje voor mannen anticipeer je op vervelende momenten.

Hoewel er inlegkruisjes bestaan die voor zowel mannen als vrouwen geschikt zijn, kiezen sommige mannen liever voor een product ontworpen voor mannen. Je hebt geen last meer van geurtjes en je bent discreet beschermd tegen onaangename verrassingen. Zo kan je opnieuw focussen op jouw dagelijkse routine in plaats van op jouw blaas.

Wie bij Tomcare inlegkruisjes voor mannen bestelt mag rekenen op discretie. Of je jezelf er nu voor schaamt of niet, we houden er mee rekening dat je hier niet mee te koop loopt. Onze pakketten worden dan ook geleverd in een blanco pakketje zonder vermelding van de afzender.

Een opluchting

Vaak wordt incontinentie gezien als een typisch vrouwenprobleem. Daardoor houden veel mannen dit ongemak voor zichzelf. Het taboe dat leeft rond incontinentie bij mannen is hardnekkig. Het ongemak komt weliswaar vaker voor bij vrouwen, toch treft urineverlies ook een groot aantal mannen. Vooral bij veertigplussers komt het wel vaker voor.

Mannen die Tomcare leren kennen staan vaak verstomd dat er zoiets bestaat als inlegkruisjes voor mannen. Voor de meesten is het een opluchting te weten dat ze niet alleen zijn. De schaamte kunnen we nooit helemaal wegnemen, maar we maken leven met incontinentie wel aangenamer. Dankzij een eenvoudig inlegkruisje voor mannen durven mannen met ongewenst urineverlies terug buitenkomen.

Ten gevolge van incontinentie voelen mannen zich soms opgesloten in hun eigen huis. Het is fijn om terug te gaan sporten of uit eten te gaan zonder zorgen.

Laat incontinentie niet langer jouw leven domineren. Tomcare is gespecialiseerd in incontinentiemateriaal voor zowel vrouwen als mannen. Wij hebben producten die geschikt zijn voor lichte tot zware incontinentie. Neem vandaag met ons contact op. Praat je er liever niet over? Dan kan je ook een gratis staal bestellen om jezelf te overtuigen.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €40.00
NEDERLAND: Vanaf €60.00