bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Moderne wondverzorgingsproducten kopen

Moderne wondzorg behandelt de meer complexe wonden, zoals diepe wonden, doorligwonden of diabetische wonden. Het aanbod aan medische materialen voor moderne wondzorg gaat verder waar de traditionele wondzorg stopt. In ons assortiment vind je een combinatie van moderne producten die geavanceerde technieken gebruiken. Alle producten in onze webshop hebben een bewezen effectiviteit.

Wat is moderne wondzorg?

De moderne wondzorg heeft extra aandacht voor de kwetsbare huid en een vochtig wondmilieu. De producten in het aanbod voor moderne wondzorg zijn geavanceerde producten die kunnen worden ingezet bij ingewikkelde of complexe wonden. Het gaat hier vaak over een geïnfecteerde wond, een diabetische wond, decubituswonden of diepe wonden. Naast de producten voor wondsluiting en wondheling, voorzien we ook producten die een snel herstel van de huid bevorderen.

Materialen voor modern wondzorg

In het aanbod producten voor moderne wondverzorging kies je uit een interessant aanbod aan moderne producten met bewezen dienst. Deze geavanceerde producten gaan een stap verder dan de basis en worden gebruikt voor een specifiek doel. Bekijk zeker ook het basisaanbod voor traditionele wondzorg.

Wondemulsie

De Lamiderm Repair wondemulsie wordt gebruikt bij brandwonden, niet-geïnfecteerde wonden, zonnebrand en roodheid na radiotherapie of lasertherapie. De wondemulsie heeft een hydraterend effect op de huid en zorgt voor een sneller herstel.

Transparante kleeffolie

Flexifix transparante kleeffolie op rol zorgt voor een transparante film die de huid beschermt. De folie houdt bacteriën en vloeistoffen tegen zodat de wonde mooi schoon blijft. Dankzij de transparantie van de film, kan men de wonden ten alle tijden inspecteren.

Super absorberend gebruiksklaar wondverband

Het super absorberend gebruiksklaar wondverband zorgt voor een continue wondspoeling en een snel herstel van de wonde. Het wondvocht wordt efficiënt afgevoerd, terwijl een ringer-oplossing wordt vrijgegeven. Hydroclean super absorberende wondverband vormt een geavanceerd onderdeel van de moderne wondzorg. Dit type verband zorgt voor een spoedig herstel. Het verband kan gedurende een lange periode op de wonde blijven voordat het verwisseld moet worden. Doordat deze verbanden niet verkleven met de wonde kunnen ze pijnloos worden verwijderd.

Schuimverband

De bijzondere eigenschappen van het Permafoam schuimverband bevorderen een snelle wondhechting. Een schuimverband is de ideale techniek om een vochtig wondmilieu te behandelen. De schuimstructuur zorgt namelijk voor een snelle drainage van het wondvocht en bevordert daardoor een gezond en evenwichtig wondmilieu.

Zelfhechtend absorberend hydrocolloïdverband

Het zelfhechtend absorberende hydrocolloïdverband zorgt voor een snelle en schone wondhechting van een diepe of complexe wonde. Deze moderne techniek voor wondzorg versnelt de genezing van de wonde door het gebruik van hydrocolloïd materiaal.

Wondverzorgingsmateriaal voor moderne wondzorg bestellen?

In de webwinkel van Tomcare vind je een ruim aanbod aan efficiënte materialen voor de verzorging van complexe en diepe wonden. Ben je ook op zoek naar basismaterialen voor je apotheekkist of werkset? De producten voor moderne wondverzorging worden steeds aangevuld met een standaard assortiment aan basismaterialen. Heb je vragen over onze producten of de specificaties van de verschillende verzorgingsmaterialen? Wil je als thuisverpleegkundige regelmatig producten uit ons gamma bestellen? Neem contact met ons op met al je vragen. We geven je graag wat meer uitleg over ons aanbod en onze werkwijze.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00