bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Absorin optrekbroekjes: hoge kwaliteit aan een voordelige prijs

Het leven wordt steeds duurder. We betalen meer voor energie en ook onze aankopen in de supermarkt worden steeds prijziger. Daar zijn we ons bij Tomcare erg goed van bewust. We vinden dan ook dat je zeker niet meer hoeft te betalen voor kwalitatief incontinentiemateriaal. Daarom vind je in onze webshop kwalitatieve producten van het merk Absorin. De Absorin optrekbroekjes behoren tot de beste op de markt en je kan ze kopen voor een interessante prijs.

Het merk Absorin

Het Nederlandse merk Absorin is een betrouwbaar producent van kwalitatieve incontinentiematerialen. Absorin verzorgt een belangrijk aandeel aan incontinentiemateriaal voor de Nederlandse en nu ook de Belgische markt. De producten van Absorin zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor een interessante prijs .

In hun gamma vind je alle mogelijke producten die je bijstaan tijdens periodes van ongewenst urineverlies. Zo zijn er kleefluiers, inlegverbanden met kleefstrook en bed onderleggers. Ook de Absorin optrekbroekjes zijn erg hoog aangeschreven.

De Comfort Pants zijn ontworpen als een onderbroek. Je trekt ze dan ook aan en uit als een normale onderbroek. Dankzij hun discrete look zijn ze erg populair bij personen met lichte tot matige incontinentie. Absorin is één van de weinige merken van optrekbroekjes dat de maat XXL verdeelt. Het is dus de oplossing bij uitstek voor zwaardere personen die kampen met incontinentie.

Absorin optrekbroekjes: kwalitatief en voordelig

Absorin Comfort Pants zijn verkrijgbaar in verschillende maten en absorptiecapaciteiten. De maten variëren van medium tot extra extra large. Zo is het merk toegankelijk voor personen met een normale lichaamsbouw, maar ook voor mensen die iets zwaarder gebouwd zijn.

De broekjes zitten erg comfortabel dankzij hun perfecte pasvorm en cottonfeel afwerking. Optrekbroekjes van Absorin hebben een grote absorptiecapaciteit, die varieert van Plus tot Super absorberend. Ze blijven lang droog aanvoelen, ook al hebben ze al heel wat vocht geabsorbeerd.

Je haalt met Absorin dus producten van hoge kwaliteit in huis, zonder dat je een Premium prijs betaalt. Absorin is dan ook een merk dat geen meerprijs rekent omwille van een merknaam. Je krijgt gewoon goede producten die steeds weer verbeterd worden voor een eerlijke prijs. Zo betaal jij nooit te veel voor een product dat je niet kunt missen.

Tomcare staat altijd voor je klaar

Heb je vragen over onze producten of over de optrekbroekjes van Absorin? Je kan bij ons altijd terecht met je vragen. We staan klaar voor onze klanten en onze incontinentieverpleegkundige helpt je graag verder met informatie en advies.

Vraag jij je af welke producten het best passen bij jouw specifieke situatie? Maak dan gebruik van onze incontinentie advies tool. De tool stelt je enkele vragen en geeft je meteen een handig overzicht met de producten die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Gepost op feb 22, 2022

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00