bg
Waarom Tomcare? Bestelplatform Blog Contact WEBSHOP AANMELDEN

Inlegverbanden kopen

Inlegverbanden zijn de ideale oplossing bij lichte incontinentie of urineverlies. Ze zijn altijd voorzien van een kleefstrook zodat ze goed op hun plaats blijven zitten in ieder type ondergoed. Bij licht urineverlies, stressincontinentie of druppel incontinentie zijn inlegverbanden vaak de eerste en beste oplossing. Inlegverbanden zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van absorptievermogen en ze passen discreet in het gewone ondergoed. Tomcare biedt een ruim gamma aan incontinentiemateriaal!

Inlegverbanden met kleefstrook

Een inlegverband is steeds voorzien van een kleefstrook of plakstrip. Deze strook zorgt ervoor dat het inlegverband niet verschuift bij bewegingen en biedt een perfecte pasvorm. De kleefstrook verhoogt het veilige gevoel bij urineverlies, want deze plakstrip houdt het inlegverband op de juiste plek, zowel overdag als ’s nachts. Zelfs tijdens een sportieve activiteit houdt de kleefstrook goed vast en een inlegverband is dan ook perfect te gebruiken tijdens de uitoefening van sport.

Dailee inlegverbanden voor actieve mannen

In ons assortiment vind je nu ook inlegverbanden van het merk Dailee. Deze verbanden zijn ontworpen voor actieve, mobiele mannen. De verbanden geven een goede bescherming dankzij de dubbele leffage barrières die beschermen tegen lekkage, ook tijdens het sporten. De inlegverbanden beschikken over een fast absorption layer en superieure geurbescherming.

Inlegverbanden voor mannen

Urineverlies wordt makkelijk geassocieerd met vrouwen, maar toch krijgen veel mannen in de loop van hun leven te maken met een vorm van incontinentie. Daarom vindt u naast het ruime assortiment met inlegverbanden voor vrouwen bij Tomcare, ook verschillende inlegverbanden voor mannen.

Dit zijn de meest geschikte inlegverbanden voor mannen:

 • Dailee Men Level 2 inlegverbanden voor actieve, mobiele mannen met licht urineverlies.
 • Dailee Men Level 3 inlegverbanden met groter absorptievermogen voor actieve heren.
 • Abena Man Formula 1 inlegverbanden met stevige kleefstrook voor lichte incontinentie bij mannen. Deze beschermlaag past in een gewone onderbroek.
 • Abena Man Formula 2 voor gemiddeld urineverlies bij mannen biedt een betere bescherming dankzij het de grotere absorptiecapaciteit. Ook deze pads kunnen onopvallend gedragen worden in een gewone, aansluitende onderbroek.
 • Molicare Men Pads 2 drops voor lichte druppelincontinentie bij de actieve man. De Men Pads zijn uitgerust met een koker die om het geslachtsdeel past voor extra zekerheid tijdens activiteiten.
 • Molicare Men Pads 4 drops zijn speciaal ontworpen op maat van de mannelijke anatomie. Ze beschermen discreet bij gematigde druppelincontinentie.

Inlegverbanden voor vrouwen

Incontinentie wordt vaker geassocieerd met vrouwen dan mannen. Om die reden is het gamma aan inlegverbanden voor vrouwen dan ook heel ruim. Of het nu gaat om stressincontinentie, druppelincontinentie of incontinentie na de bevalling, een inlegluier biedt een discrete en zorgeloze oplossing voor iedere vrouw die kampt met urineverlies.

Onze populairste producten voor lichte incontinentie bij vrouwen:

 • Absorin Comfort Finette Super biedt een discrete en onopvallende bescherming bij licht tot matig urineverlies.
 • Absorin Comfort Finette Maxi heeft een grotere absorptiecapaciteit en biedt discreet bescherming bij matig urineverlies.
 • Absorin Comfort Finette Maxi Night beschermt gedurende de hele nacht. Deze inlegpad past goed aan dankzij de perfecte pasvorm. Met deze inlegverbanden geniet je van een droge en comfortabele nacht.
 • Molicare Lady Pads 3 Drops zijn ideaal voor gebruik bij lichte druppelincontinentie. Ze hebben een goed absorberend vermogen en zijn ontworpen om te beschermen tegen terugvloei.
 • Molicare Lady Pads 4,5 Drops hebben een hogere absorptiecapaciteit en zijn ideaal bij druppelincontinentie, zoals bijvoorbeeld vlak na de bevalling.

Gebruik een inlegverband bij lichte incontinentie

Inlegverbanden zijn vooral geschikt bij lichte incontinentie. Ze zijn beschikbaar in verschillende gradaties van absorptievermogen. Bij licht urineverlies geven deze verbanden een zeer goede pasvorm en een droog gevoel.

Heeft u last van zwaardere incontinentie? Dan stapt u best over op een incontinentiemateriaal met groter absorptievermogen, zoals een optrekbroekje of een inlegluier in combinatie met een netbroekje.

box

SNELLE EN DISCRETE

VERZENDING

clock

TELEFONISCH BESTELLEN?

+32 (0) 53 39 38 97

quality

KWALITEIT

AAN DE BESTE PRIJS

box

GRATIS VERZENDING

BELGIE: Vanaf €50.00
NEDERLAND: Vanaf €70.00